Välkommen till Åre sustainability summit 15-16 november 2013

Åre Sustainability Summit är en årlig samling för oss som försöker bygga samhället mer hållbart. Lördagen den 15 november ansvarar Jegrelius för programmet, och fungerar också som avslutningskonferens för projektet Referensmiljöer för framtidens produkter. Inspirerande föreläsningar av innovativa företag och politisk paneldebatt och mycket mer! Under konferensen finns även projektet och de deltagande företagens utställning på plats. Välkomna!

Vi ses på Åre Sustainability Summit 15-16 november 2013

För program och anmälan: www.aresustainabilitysummit.se

from zero to green hero

 

 

 

 

 

 

Att identifiera, verifiera och kommunicera en produkts miljöprestanda betyder att god hållbarhet även ger kommersiella fördelar. Många företag, organisationer och myndigheter väljer helst lågbelastande produkter vid inköp. Den som har torrt på fötterna och kan beskriva sin produkt på rätt sätt når konkurrensfördelar och tål att synas i sömmarna.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather