När du har eget företag vet du hur viktigt det är att synas. Marknadsföring är ett väldigt bra sätt att få in nya kunder till företaget, stärka varumärket men även för att påminna befintliga kunder om företaget. Ju mer ditt företag syns, desto större sannolikhet att kunden har ditt företag i åtanke när den behöver något. Har du tänkt på att du kan marknadsföra ditt företag och samtidigt ge kunder och framförallt dina anställda ett mervärde?

Marknadsföring är så mycket mer än reklamkampanjer i tv, flyers och online. Genom att använda profilprodukter från Medtryck får du företaget att synas, om du exempelvis delar ut produkterna till anställda. Och handen på hjärtat, om ett företag beställer profilprodukter från Medtryck och ger dig en penna med företagsloggan, blir du inte glad då?

Reklamprodukter till anställda

Profilprodukter finns i alla möjliga slag hos Medtryck, så det finns olika sätt att glädja anställda på. Ett vanligt problem på många företag är att det står koppar lite här var, och att det rätt vad det är inte finns tillräckligt många diskade. Ett bra sätt att undvika det här på, är att ge anställda en mugg med sitt namn på. Då blir det naturligt att var och en tar hand om sin egen mugg. På arbeten där det är känsligt för spill, kan det även vara klokt att välja en mugg med lock.

Till tävlingar eller speciella tillfällen

Det finns speciella tillfällen på företag där du vill ha något lite exklusivare och mer speciellt till dina anställda. Det kan röra sig om högtider, företagsjubileum, anställda som går i pension eller när du vill fira en anställd som varit extra länge på företaget. Vad sägs om en vinkaraff med egen logga, eller oliv- och vinägerflaskor? För den aktiva medarbetaren kan du ersätta den klassiska presenten i form av en klocka med ett aktivitetsarmband. Du kan även anordna tävlingar av olika slag och locka med pris med logga på. Det behöver dock inte röra sig om presenter, utan produkter som alla anställda kan dra nytta av. Om ni till exempel har en företagsaktivitet för teambuilding på stranden, finns det strandprodukter såsom rack med tryck eller frisbees som de anställda kan spela med.

Reklamprodukter för utdelning

Det är vanligt förekommande att företag ger bort pennor med företagsloggan, och det är inte konstigt att det fortfarande är populärt. De flesta av oss är i ett ständigt behov av pennor, och när du tar emot en penna med företagslogga så blir den ofta liggande i din väska. Så du tar fram den när du är på språng, och andra får då se företagsloggan. Om ditt företag står för gröna värderingar, passar det utmärkt att välja miljövänligare pennor i exempelvis kartong från Medtryck. På Medtryck hittar du även mer exklusiva pennor i högre prisklass, vilket kan vara ett bättre alternativ till speciella tillfällen för en anställd. Vid mässor och evenemang kan det passa bra med ballonger, profilerad dryck eller beachflaggor från Medtryck.

Så visst är företagande och digitalisering starkt sammanhängande. Men marknadsföring av ditt företag genom profilprodukter är ändå ett perfekt sätt att få ditt företag att synas samtidigt som du kan göra någon annan glad.